B.emilia je jako interesantna sa svojim crvenim nogama (samo 2 i 3 clanak su obojeni), mada nista manje nisu lepe ni ostale Brachypelma-e, posedno B.smithi, B. boehme i ostale.
Pored svoje lepote B. emilia je i dugovecna tarantula , moze doziveti u dobrim uslovima i do 20 godina . Medjutim, njen rast nije tako brz, jako sporo napreduje do maksimalne velicine. Trebace nam 5 godina da bi sacekali njenu potpunu zrelost .
Jeco, fotka ti je lepa i sticem utisak da volis tarantule, kada onako slobodno i bez straha drzis tarantulu na saci ? Ne znam , mozda imas i ti neku kolekciju ...ako imas mogla si nam predstaviti.
Uh,znas mene i moju expresnost po pitanju postavljanja slika,cim cim prije,malo sam u guzvanjcu kao i po obicaju sa poslicem,ali obecavam,predstavljam svih svojih 12(trenutan broj) tarantula...sad neke su malci jos uvek,a neke su...hmmm veJike... pored toga ima jos slika kod druga,postavljam i njih,ponela me je samo emilija...zato postavih i ovu...Faunice,big hello
Ma dajte ljudi bre...Emilijaaaaa...meni to lepo ime
Malo sale nije na odmet.Sutra uvece cu slikati moju jedinku koja je stigla do skoro pola svoje velicine, ima lepih fotki dosta ))
Kad vec vidim da za sedam godina nista okacili njene slike, sto da ja ne okacim koju od te vrste ))