CO2 ventil

Sarandzija

New Member
23 Decembar 2008
23
0
1
nasao sam ovaj ventil za CO2 za 50e, made in england , nov

jel koristi neko bas ovakav ?
da li je ovo ok ?
planiram da dodam i taj iglicasti , za finu regulaciju ...

Attachments

• ventil.jpg
    ventil.jpg
    23.7 KB · Pregleda: 29
  • ventil (1).jpg
    ventil (1).jpg
    21.8 KB · Pregleda: 26
po slici je ok,ako odgovara navoj onda ti kao sto kazes nedostaje samo iglicasti.Gde si nabavio bocu?

da , ventil je predvidjen za CO2...

nasao sam bocu u koju staje mislim 5L CO2 , 50e , nisam je uzeo jer je ogromna , ima jedno 60-70cm visine + oni ventili..oces telefon coveka ?

pokusacu da nadjem manju...zna li neko gde ima manjaa ??

ovaj iglicasti mi stize... cinimi se da cu imati problema...kako da spojim ovaj i.vent na onaj sa manometrima ??

Attachments

• igl.vent.jpg
    igl.vent.jpg
    22.8 KB · Pregleda: 21
ja sam cuo da ih ima na Bubanj Potoku,meni jos uvek ne trebaju boce,mada mislim da me od toga deli jos dve plate(veciiiii akvarijum)

da , ventil je predvidjen za CO2...

nasao sam bocu u koju staje mislim 5L CO2 , 50e , nisam je uzeo jer je ogromna , ima jedno 60-70cm visine + oni ventili..oces telefon coveka ?

pokusacu da nadjem manju...zna li neko gde ima manjaa ??

ovaj iglicasti mi stize... cinimi se da cu imati problema...kako da spojim ovaj i.vent na onaj sa manometrima ??

Šarandžija, video sam ovaj igličasti na netu i pretpostavljam da si ga sa tog sajta i naručio.
Ajde molim te kada ga dobiješ, napiši nešto o tvom iskustvu vezanim za takvu kupovinu, plaćanje, carinu, poreze, transportne troškove, vreme isporuke,...ali i za sam ventil pošto se spremam i ja da ga naručim ovih dana iako mi ništa od ovih pitanja koje sam postavio nije jasno.
Mislim da nisam postavio pitanje u pogrešnoj temi.

Hvala na odgovoru i pozz svima