CTale Member 4 Avgust 2010 199 5 18 Beograd 9 Oktobar 2012 #21 Takoreći: redovno održavanje za filter-masu. Pritom, kad budeš pustio u funkciju - obrati pažnju na protok. Nije dobro ako je protok preveliki jer filter neće moći da obavlja biološku funkciju.
Takoreći: redovno održavanje za filter-masu. Pritom, kad budeš pustio u funkciju - obrati pažnju na protok. Nije dobro ako je protok preveliki jer filter neće moći da obavlja biološku funkciju.
gilepr Member 4 Septembar 2012 47 0 6 Beograd 9 Oktobar 2012 #22 Pa pocecu sa minimalnim protokom, posto moze da se podesava. Ovoh dana cu biti u guzvi, ali cim nabavim crevca i postavim javljam!
Pa pocecu sa minimalnim protokom, posto moze da se podesava. Ovoh dana cu biti u guzvi, ali cim nabavim crevca i postavim javljam!
viscky80 Member 27 Avgust 2013 60 2 8 45 30 Avgust 2013 #23 imam i ja to isto i samo ga zajepi na staklo unutar samog akvariuma i pusti da radi u to je to! neznam sta pravite famu oko tako prostog aparata?!
imam i ja to isto i samo ga zajepi na staklo unutar samog akvariuma i pusti da radi u to je to! neznam sta pravite famu oko tako prostog aparata?!
gilepr Member 4 Septembar 2012 47 0 6 Beograd 2 Septembar 2013 #24 davno ovo bese... da mi je bio cilj da stavim filter unutra, ne bih nista pitao. inace, posluzio je neko vreme u opisanu svrhu, pa sam ga zamenio regularnom potopnom pumpom.
davno ovo bese... da mi je bio cilj da stavim filter unutra, ne bih nista pitao. inace, posluzio je neko vreme u opisanu svrhu, pa sam ga zamenio regularnom potopnom pumpom.