Ova moja zenkica slabo sad jede.Jela je gliste ko luda ali sad nista samo ih pipne jezikom i okrene se na drugu stranu cekam tenebrije da mi se razmnoze jer ih moja obozava .
Pozz
I ovaj moj glavonja je jedno vreme prestao da jede,zabrinuo me je,ali sad bez problema jede.imaju oni takvih faza u zivotu.Jel pitoma tvoja zenkica,ujeda li?
Nisam je preterano drzao po rukama jer nisam hteo da je stresiram,zna da ujede kad je cackam tj. ne ja nego ortaci dodju i kao "vidi gustera aj da vidim da li ce da me ujede" :ebote: inace kad je polako uzmem nista ali nece mirno da stoji non stop ide :mrgreen:
Imao sam ja,pre par godina,jednu zenkicu koja je bila toliko pitoma da kad ja stavim ruku u terarijum ona se popenje uz nju,stane mi na rame i tu je ceo dan mogla da ostane.Ali to mi se samo sa njom desilo,nijedan drugi zelembac nije bio toliko pitom.Sutra ce biti slika.pozzz
Ja sam isto pre par godina imao zelembaca(kazem zelembaca jer mu nisam znao pol tad :lol i dok sam lezao na krevetu,stavio ga na stomak i mazio ga prstom po glavi sve dok ne zatvori oci i on(ili ona ) je tako mirovao,ali (posto sam bio mali tad) hteo sam da vidim da li bi pobegao kad bi ga spustio na travu,i kad sam gs spustio pocelo je da bezi(sta bi drugo ) ja ga stignem,uhvatim i ujede me ...Pozz