...i jos kada bih znao zasto mi odgovore baca gore...?:sorry:
Pokusao i ne ide. A da ja tebi (ako nemas uvid) posaljem password, pa da ti to isklikces, posto stvarno interesovanje i iskustvo u vezi sa forumima mi je ravno nuli. Ja sam ekspert za druge stvariSredjeno je i to...mada si mogao u svom profilu da posedis opciju pregleda tema "Thread Display Mode" postavis mod : "linear oldest first"
Uradio sam.Ne znam zasto ne mogu da ti promenim tu opciju u administraciji ali mozes vrlo lako i sam da promenis.
Odradi sledece korake :
- Udji u svoj Korisnicki CP
- zatim u "Settings & Options"
- pogledaces u trecem delu " Thread Display Options" opciju "Thread Display Mode" i u padajucem meniju izaberi "Linear Oldest First" ..
Eto, to su koraci koje treba da odrasdis ..nista tesko, veruj mi
OK. Evo upravo se bacam na posao, pa... pozeli mi srecu:hej:Slike iz Corel-a mozes lako prebacijiti u jpg (jpeg) format , ne vidim tu neki veci problem, samo uradi u Corel-u export za taj format . Kasnije dimenzije tog jpg-a prilagodis za web i to je to. Naravno slike koje si iz korela expotovao ,obradi i prilagodi za web u Photoshop-u ili nekom slicnom programu za obradu slika (ACDSee Manager,...sl.)
Nadam se da si me razumeo
hvala. Video sam te pozadine vec odavno. Imam ja dosta slicnih modela, ali ih nisam postavljao na forum. Postavio sam neke osnovne modele, ali bitno je da uglavnom sve mogu odraditi...Naravno da se vide.
Evo ti fkovac link nekih pozadina za terarijume , samo dobra ideja kako da ih ti napravis a znam da to mozes.
Terarijumi sa pozadinama