Najnoviji katalog 3D pozadina

fkovac

New Member
10 Juli 2007
27
0
1
www.akvadekor.com
Ne znam kako sam naleteo na sliku nekih starih pozadina od pre 3 godine, pa eto da postavim slike kataloga ovih novih,... usavrsenih;)

Attachments

• KATALOG centralna FINAL_resize.jpg
    KATALOG centralna FINAL_resize.jpg
    79.5 KB · Pregleda: 105
Pozdrav fkovac:welcome1:

Mozes slobodno postaviti i vece fotografije tih pozadina na forum. Mozda bi bilo najbolje ako imas i ako mozes pojedinacno postavis slike nekih pozadina i nesto u kratkim crtama kazes o njima.

Ovde ima i terarista koji se interesuju za takve pozadine, konkretno za njihove terarijume
;)

Sredjeno je i to...mada si mogao u svom profilu da posedis opciju pregleda tema "Thread Display Mode" postavis mod : "linear oldest first" ;)
Pokusao i ne ide. A da ja tebi (ako nemas uvid) posaljem password, pa da ti to isklikces, posto stvarno interesovanje i iskustvo u vezi sa forumima mi je ravno nuli. Ja sam ekspert za druge stvari;)

Ne znam zasto ne mogu da ti promenim tu opciju u administraciji :confused: ali mozes vrlo lako i sam da promenis.

Odradi sledece korake :

- Udji u svoj Korisnicki CP
- zatim u "Settings & Options"
- pogledaces u trecem delu " Thread Display Options" opciju "Thread Display Mode" i u padajucem meniju izaberi "Linear Oldest First" ..

Eto, to su koraci koje treba da odrasdis ..nista tesko, veruj mi ;)

Ne znam zasto ne mogu da ti promenim tu opciju u administraciji :confused: ali mozes vrlo lako i sam da promenis.

Odradi sledece korake :

- Udji u svoj Korisnicki CP
- zatim u "Settings & Options"
- pogledaces u trecem delu " Thread Display Options" opciju "Thread Display Mode" i u padajucem meniju izaberi "Linear Oldest First" ..

Eto, to su koraci koje treba da odrasdis ..nista tesko, veruj mi ;)
Uradio sam.
Valjda je to-to...

Danas sam pokusao da postavim slike, ali problem je sto su sve radjene u koreli, i ne mogu svaku ponaosob da exportujem u jpg.
Ima li ko kakav predlog kako da ih postavim?
Na kraju cu morati da odnesem sve u neki studio da mi to odrade koliko sam popi..eo:twisted:
Ako se neko razume u korel, neka mi ukratko objasni (naravno ako ne mora da pise knjigu) Jbg kad se ne razumem bas najbolje u comp... HVALA UNAPRED!!!

Slike iz Corel-a mozes lako prebacijiti u jpg (jpeg) format , ne vidim tu neki veci problem, samo uradi u Corel-u export za taj format . Kasnije dimenzije tog jpg-a prilagodis za web i to je to. Naravno slike koje si iz korela expotovao ,obradi i prilagodi za web u Photoshop-u ili nekom slicnom programu za obradu slika (ACDSee Manager,...sl.)

Nadam se da si me razumeo ;)

Slike iz Corel-a mozes lako prebacijiti u jpg (jpeg) format , ne vidim tu neki veci problem, samo uradi u Corel-u export za taj format . Kasnije dimenzije tog jpg-a prilagodis za web i to je to. Naravno slike koje si iz korela expotovao ,obradi i prilagodi za web u Photoshop-u ili nekom slicnom programu za obradu slika (ACDSee Manager,...sl.)

Nadam se da si me razumeo ;)
OK. Evo upravo se bacam na posao, pa... pozeli mi srecu:hej:

konacno slike!!!

Evo kanacno malo vremena, a puno posla... ali evo i slika kao sto sam obecao.

Attachments

• model a1.jpg
    model a1.jpg
    97 KB · Pregleda: 21
  • model a2.jpg
    model a2.jpg
    90 KB · Pregleda: 19
  • model a5.jpg
    model a5.jpg
    70 KB · Pregleda: 21
  • model a9.jpg
    model a9.jpg