Pokemon

Pokemon

New Member
3 April 2005
29
0
1
Evo ja, da pozdravim sve na ovom forumu i da kazem nesto o sebi:

Akvaristika mi je kao hobi, i njom se bavim nekih 8 meseci. Imam akvarijum od 40l i u njemu dve "BIG" japanke, jednog korija i ancitrusa.

Mozda sam na ovom forumu najmladji, ali bih zeleo da budete uvek tu kada mi bude potrebna pomoc...

Pozdrav Pokemon

Jos jedna dobrodoslica od mene Pokemone.
Citamo se i ovde Pokemone :wink: .
To sto si najmladji ti je samo veliki+, posta imas puno vremena da naucis neke stvari koji eto mi nismo mogli na naucimu na tvoje godine :wink: .

Hvala ti Dane na dobrodoslici.

Ima ovde dosta pametnih akvarista, racunajuci i tebe, uz koje cu dosta toga nauciti.

Dane hvala jos jednom.

Pozdrav Pokemon

Dobro dosao Pokemone :)

Znaj da ces ovde uvek imati pomoci od svakog clana i da ces uvek dobiti iskusne savete, koji ce ti pomoci u sticanju akvaristickog iskustva i omoguciti da bavljenje akvaristike bude veliko zadovoljstvo. :wink:

Evo i mojih "BIG" japanki koje su se na cudan nacin nasle kod mene ali o tome mogu da vam ispricam u temi koju budem napisao.

Evo slike da ih vidite:

Attachments

• image_198_.jpg
    image_198_.jpg
    28.5 KB · Pregleda: 16
  • image_199_.jpg
    image_199_.jpg
    34.1 KB · Pregleda: 14
Jedan mali savet Pokemone: zalepi termometar sa strane, ipak nije mu mesto na predju stranu....odnosno lepse izgleda kada je sa bocne strane.

Hvala, hvala na svim dobrodoslicama jos jednom.

Dane rado bi termometar stavio sa bocne strane, ali ne mogu onda da gledam koliko je stepeni od drugog akvarijuma i od tele...... :oops:

Pozdrav Pokemon

Evo da ti poelim dobro dolicu i ovde Pokemone.
Dane je verovatno mislio da gumu termometra zalepi sa strane, tj. na bo?no staklo, ali da termometar okrene ka prednjem staklu, kako bi lake pratio temperaturu.

Pokemone ovako: termometar okreni za nekih 45 stepena na strane i tada ga zalepi na staklo tako da skala ti je opet vidna sa prednje strane.
p.s. U isto vreme smo pisali sa Mrvicom :lol: .

Dane said:
Pokemone ovako: termometar okreni za nekih 45 stepena na strane i tada ga zalepi na staklo tako da skala ti je opet vidna sa prednje strane
Vjerovatno misli za 90 stupnjeva

Tako je Hornet, hteo sam reci 90 stupnjeva....ova ekonomska matematika me ubila nacisto :( .