Cira New Member 25 Decembar 2003 8 0 1 31 Decembar 2005 #1 Poto je na Novom Zelandu sad negde oko 8 ujutro koristim priliku da svima ?estitam sre?nu i uspenu novu godinu. Puno sre?e, zdravlja, ljubavi i uspeha i da Vam se ribice mreste ele Vam Eva i ?ira.
Poto je na Novom Zelandu sad negde oko 8 ujutro koristim priliku da svima ?estitam sre?nu i uspenu novu godinu. Puno sre?e, zdravlja, ljubavi i uspeha i da Vam se ribice mreste ele Vam Eva i ?ira.
boban Osnivača sajta Staff member 9 Avgust 2003 5,609 334 83 New Plymouth New Zealand www.beke.co.nz 31 Decembar 2005 #2 Hvala na lepim zeljama i sve najlepse Evi i tebi u novoj godini koja ce tamo tek da dodje. Ja sam vec u toj Novoj, nekih desetak sati i do sada mi deluje pristojno
Hvala na lepim zeljama i sve najlepse Evi i tebi u novoj godini koja ce tamo tek da dodje. Ja sam vec u toj Novoj, nekih desetak sati i do sada mi deluje pristojno
F Frano_Zapresic New Member 21 Novembar 2005 16 0 1 Zapresic/Hrvatska www.akvarijske-ribe.com 1 Januar 2006 #5 sretna i zdrava nova godina.......sa puno novih tankova (naravno ve?ih i ljepih)............. :wink: