Jel moguce da je zenka na 1.slici dobila vertikalne pruge od neceg drugog a ne od zelje za parenjem tj.ne zbog spremnosti,za razliku od druge dve od kojih je jedna prugasta horizontalno pa potamni i najveca plava koja nikad nije menjala boju?Inace ta,,odabrana''mi je dosta debela,ali mala, sitna,pa se plasim sta bi moglo biti ...Ona je takodje svetle boje tj cela je prozirno bela,kad je normalna,pa ne znam sta znace ove crne pruge po njoj?
Inace sve 3 ih juri danas po akvarijumu jer je pre tri dana sagradio gnezdo koje se cak i raspada.A juce je za njih bio nezainteresovan.
:sorry:
Inace sve 3 ih juri danas po akvarijumu jer je pre tri dana sagradio gnezdo koje se cak i raspada.A juce je za njih bio nezainteresovan.
:sorry:
,mozda od svega toga i bude nesto...Zenku sam izvadila kad su joj peraja dobila izgled froncli i kad je izasla ispod gnezda a izgledala je iscrpljeno.Cim da sad hranim zenku?Kad da ocekujem da se izlegu mali?Ostavila sam borca tatu unutra,i planiram dok ne proplivaju cini mi se da tako pise,provericu.
Odusevio se ,vise gleda u teglu,a ovamo ,sve bi radio gnezdo,valjda je spreman?Ona je odmah postala tigrasta i igra se s njim kroz tu flasu...Da napomenem imaju i jednu buljku plutajucih listova,malo bolju nego prethodni put,pa da tu gradi gnezdo ako hoce ili-parce stiropora sto sam ubacila.On ga je divno prihvatio i stalno stoji ispod njega!Gradi gnezdo u stvari bas ispod,od mehurica,sve je ukapirao