Biljni 162l

KOJOTI

Member
27 Novembar 2008
182
0
16
42
Beograd
Dugo me ne bejase,ponekad se logujem,al sve nesto na brzinu,pa reko da pokazem sta je novo.Pored zene i garsonjere inovi aq.

Attachments

• mmm.jpg
    mmm.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 68
  • nn.jpg
    nn.jpg
    82.7 KB · Pregleda: 51
  • xz.jpg
    xz.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 50
Ja ti slabo komentarisem akvarijume, ali posto sam dezurno blebetalo sad nemam kud, to je presija na mene :)

Sasvim pristojan akvarijum i bez da se uvazi moje misljenje koje ionako niko ne uzima za ozbiljno :cool2:.
Moj je predlog da pojacas hardscape, te da napravis srednji plan u ovom levom delu, a te stabljike sa crvenim potencijalom u vrhu, da izviruju iza jer ce izdzigljati. StarGrass, ako dobro vidim, bi da je moje odma izasao napolje u tu svrhu. :fauna:
Ovaj srednji deo je koliko vidim neki poluputeljak i mozda valja pokusati produziti ga do zadnjeg stakla uz dodatno rasterecenje od visokih biljaka na tom sredisnjem delu, posto ovako kako gledam sliku postoji odredjena forma obale, narocito desne, pa da se ta povoljnost iskoristi.

Inace je akvarijum za svaku pohvalu. :ziveli:

Coa ti si kriv,za hardscape, kazes dosta ti je jedan panj:fauna:,meni sad riknuo auto,al kad ga popravim docu po kakvu granu za ovu levu stranu.Puteljak je postojao,a mi zao da se odreknem bilo koje biljke,pa sam krenuo da popunjavam put.