boban Osnivača sajta Staff member 9 Avgust 2003 5,612 348 83 New Plymouth New Zealand www.beke.co.nz 24 Mart 2012 #1 Gledam jednu keramicku sijalicu koja je u stvari grejac za reptile. Da li neko koristi to i ako koristi kakvo je iskustvo sa time?
Gledam jednu keramicku sijalicu koja je u stvari grejac za reptile. Da li neko koristi to i ako koristi kakvo je iskustvo sa time?
Fauna Well-Known Member Staff member 15 Decembar 2003 3,488 63 48 Serbia www.beke.co.nz 25 Mart 2012 #2 Mislis na ovako nesto? [Broken External Image]:http://picture.yatego.com/images/42...a-reptil-thermo-ceramic-heizstrahler-60-w.jpg Za zagrevanje unutrasnosti, zatvorenog prostora (terarijuma), jako dobra stvar. uzgred, da li ti to Bobane ides polako u teraristicke vode ili nesto drugo?
Mislis na ovako nesto? [Broken External Image]:http://picture.yatego.com/images/42...a-reptil-thermo-ceramic-heizstrahler-60-w.jpg Za zagrevanje unutrasnosti, zatvorenog prostora (terarijuma), jako dobra stvar. uzgred, da li ti to Bobane ides polako u teraristicke vode ili nesto drugo?
boban Osnivača sajta Staff member 9 Avgust 2003 5,612 348 83 New Plymouth New Zealand www.beke.co.nz 25 Mart 2012 #3 Ma gledam nesto te sijalice za terariste i vidim tu keramicku sijalicu. Nisam ni znao da postoji a jos manje da je tu za prodaju. Ja sam mislio da je to samo jos jedna sijalica kad ono grejac
Ma gledam nesto te sijalice za terariste i vidim tu keramicku sijalicu. Nisam ni znao da postoji a jos manje da je tu za prodaju. Ja sam mislio da je to samo jos jedna sijalica kad ono grejac
zopex2008 Administrator Staff member 8 Oktobar 2008 2,822 106 63 71 Beograd 25 Mart 2012 #4 Prvi put vidim tako nesto, izgleda zgodna stvarcica ali ne mogu da se setim da sam je video u prodaji kod nas.
Prvi put vidim tako nesto, izgleda zgodna stvarcica ali ne mogu da se setim da sam je video u prodaji kod nas.
boban Osnivača sajta Staff member 9 Avgust 2003 5,612 348 83 New Plymouth New Zealand www.beke.co.nz 26 Mart 2012 #5 Pa eto i ja mada je firma ima vec duze vreme a ja nikada nisam zagledao u to. Inace Fauna nije teraristika za mene, samo mi jos to fali
Pa eto i ja mada je firma ima vec duze vreme a ja nikada nisam zagledao u to. Inace Fauna nije teraristika za mene, samo mi jos to fali
CTale Member 4 Avgust 2010 199 5 18 Beograd 27 Mart 2012 #6 Ima tih stvari kod nas, ima čak i grejača u obliku kamena.