Evo i nove rasvete (zavrsio se i ovaj kosmar zvani internet kupovina
),sta da vam kazem...nadjem jako jako jako jeftino rasvetu 8*39w uz koju idu i neonke od 10K,ali ko ne plati na mostu plati na cupriji prvo su me Italijani odrali za transport preko neke svapske kurirske sluzbe i sve to je trajalo oko mesec dana (transport),kad je stiglo ovde zovu me neki iz sapca ili kragujevca vise ne znam ni sam da mi kazu da je sve stiglo samo da se ocarini i pita me ovde u beogradu ili u subotici?odmah mi bilo sumnjivo ja kazem kakva bre subotica kad sam iz beograda u ostalom carini gde hoces samo donesite bre vise!
Medjutim posle par dana zove neki momak iz neke spedicije u luci bgd i kaze evo tu je carini se i sve to kosta (namerno necu da pisem cifre ali ljudi verujte da mi ispalo skuplje nego rasveta?!)i kaze dodji da platis i nosi,e sad mislim se platis ko debil transport od vrata do vrata kad ono ispadne nije bas do tvojih vrata vec samo nekoliko kilometara a moglo je i stotina kilometara da sam rekao moze subotica,pa te onda doceka nas jataganac noz u grlo...Eto nauk za druge a ja sam zavrsio sa internet kupovinom,od sad sedam u auto i idem sam pa makar i do pekinga hahahah opet ce mi ispasti jeftinije.Sad neko ce se pitati zasto sam onda sve to platio itd...zato sto radim ko konj kao i svi mi uostalom i nemam vremena za cimanje i eto uvek lakse da platim nego da klatim.
Da se vratim rasveti,stvarno deluje odlicno i zadovoljan sam bar tim aspektom
,ima cetiri prekidaca koji kontrolisu po dve neonke i napon na dva kabla,stigla je i sa celicnim sajlama pa ne moram i to da dokupljujem,probacu da za vikend izbusim rupe i okacim je pa da vidimo kako sija
.Eto toliko...
Pozzz