Pomoc oko trave

Stevan Stefanovic

New Member
25 Januar 2012
7
0
1
37
imam 1 problem,molim sve koji znaju nesto o tome da mi pomognu,citao sam razne forume ali nista ne nadjoh.radi se o tome da od trave imam amazonku,i jos jednu koja raste nekih 10-15 cm biljka srednjeg plana msm da je ali joj nzm ime,imam akv od 55 l,podloga sljunak a odozgo ukrasni pesak.neonka 15 w u boji roze crvena kako se vec prodaju u pet sopovima.biljke odlicno rasu brzo ali je problem sto list kad poraste nekih 10 cm od pocne da se uvija gubi boju postaje providan i umire.e sad molim nekog da mi pomogne.ubacivao sam easy life tecno djubrivo malo je bolje ali malo.evo slike nekad kad je sve bilo ok i sad kad se malo kocim sa biljkama.slika sa stenama je od pre a ove dve od danas.lepo se vidi kako se biljke uvijaju.pomoc.

Attachments

• DSC00101.JPG
    DSC00101.JPG
    70.2 KB · Pregleda: 22
  • HPIM3223.JPG
    HPIM3223.JPG
    718.9 KB · Pregleda: 20
  • HPIM3224.JPG
    HPIM3224.JPG
    637.8 KB · Pregleda: 19
Pozdrav. Pa na slikama izgleda da je sve uredu , mislim da su japanke odgovorne posto im je lakse da nacnu mlade izdanke.

Ok slika je ok sve lepo objasnjeno ali me zanima da li je neko imao isti problem pa da mi kaze konkretno stavi to i to i resices muke?

Pa na slici ti je konkretan odgovor. Napisao si da si koristio Easy Life, pročitaj sastav na boci i način doziranja.

Dodavanje ostalih mikro i makro elemenata radiš da bi napravio i održao ravnotežu, a biljke ti same pokazuju da li nečega imaju viška ili manjka.

Jos jedan faktor koji znatno utice na rast biljaka je svetlo. Mislim da i tu lezi deo problema.Ako imas mogucnosti dodaj jos jednu neonku ili kupi neku kvalitetniju.