Šarandžijo, kontaktiraj ih slobodno , gospodin se zove Tomaž Pečan , od njih sam poručio sebi , plaćanje možeš izvršiti sa deviznog računa preko Banke , ne koristeći kartice , isporuka je zagarantovana , PDV i carinu plaćaš ovde , oni oslobađaju cenu od svog poreza , tu su i transportni troškovi . Možeš naručiti i samo jednu , ne uslovljavaju kupovinu na tuce .
Moja lična primedba tehničke prirode , koja se ne odnosi na prvi deo posta i može biti off , ali smatram je korisnom . Naše tržište je preplavljeno Xhig-Hui -Cing -Cang = Vito tehnologijama poslednjeg kvaliteta . Ovo je moje lično viđenje i nekoliko loših iskustava sa ovakvim proizvodima , sa čime se ne morate složiti . Osram , Philips , Vossloh Schwabe elektronske prigušnice su dostupne i ovde , ne uslovljavaju svi kupovinu na kutiju , samo treba malo više truda u traženju .
Na prigušnice koje su mi stigle uz ostale elemente dobio sam 10 godina garancije i pouzdanog rada , a par ovih nazovi elektronskih , za koje je i mene povela jeftinoća , komad oko 300-400 din . trajale su 6-7 meseci . Zato sam se i vratio na ono da nemam para za izbacivanje kroz prozor . Nisam još uvek toliko bogat , da bih mogao da kupujem jeftine stvari .